MENU
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Όροι χρήσης

Το myprosklitiria.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης μέσω του διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «Χ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε.», που εδρεύει στο 3ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας Τ.Κ. 30100 ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΦΜ: 082188338. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του myprosklitiria.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις γιατί η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της  ιστοσελίδα μας «myprosklitiria.gr» διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Όροι

Το myprosklitiria.grδιατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Το myprosklitiria.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η «Χ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΕ» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα «myprosklitiria.gr» μπορούν, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλουν, αλλάξουν, αναστείλουν ή διακόψουν οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Παρεχόμενες πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα

Tο myprosklitiria.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Κατόπιν της παραγγελίας, σας αποστέλλεται ηλεκτρονικό προσχέδιο εντός 3 εργάσιμων ημερών για έλεγχο και διορθώσεις. Το ηλεκτρονικό προσχέδιο σχεδιάζεται και αποστέλλεται κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας (καταχώρηση και εξόφληση) για λόγους ασφαλείας.
Στην τιμή του προσκλητηρίου συμπεριλαμβάνεται η σχεδίαση μίας μακέτας, αλλαγή σε χρώματα, γραμματοσειρά και κείμενα. Όλες οι επιπρόσθετες αλλαγές (άνω των 3 ανά κωδικό προσκλητηρίου) χρεώνονται επιπρόσθετα κατά περίπτωση .
Εάν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή σχεδίου προσκλητηρίου κατόπιν αποστολής της πρώτης μακέτας υπάρχει έξτρα κόστος +15€.
Σε παραγγελίες οι οποίες περιέχουν προϊόντα, χωρίς αγορά προσκλητηρίων, υπάρχει πάγια χρέωση δημιουργικού +10€.
Εάν κατόπιν της παραγγελίας ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή στον τύπο του προσκλητηρίου (πχ. από κάθετο σε τρίπτυχο), υπάρχει χρέωση μακέτας +10€.
Η χρέωση για μόνο ηλεκτρονική μακέτα προσκλητηρίου είναι 15€.

Τα δωρεάν μεταφορικά έξοδα δεν ισχύουν για παραγγελίες δειγμάτων. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες δειγμάτων ανέρχονται στα 4,50€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η χρέωση των δειγμάτων δεν σχετίζεται με τις αναφερόμενες τιμές στο e-shop.
Τα μεταφορικά έξοδα για Κύπρο είναι 20€. Από την ημέρα που θα παραδόσουμε το δέμα στην courier η αποστολή διαρκεί 10-20 ημέρες
Για τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τo myprosklitiria.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τoυ myprosklitiria.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo myprosklitiria.gr ή / και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του myprosklitiria.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων myprosklitiria.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του myprosklitiria.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του myprosklitiria.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Εκτυπωτικές διευκρινίσεις

Λόγω της διαφορετικής ανάλυσης της κάθε οθόνης από την οποία ο πελάτης βλέπει τα προϊόντα, ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις στα χρώματα.
Σε κάθε προσκλητήριο που παραλαμβάνει ο πελάτης υπάρχει εκτυπωμένο το λογότυπο της εταιρείας μας "myprosklitiria.gr" για λόγους ασφαλείας. Το υδατογράφημα αυτό δύναται να αφαιρεθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη. 
Η ποσότητα προσκλητηρίων που παραλάμβάνετε (το εσωτερικό εκτυπωμένο μέρος) δύναται να είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας από 1 έως 5 τεμάχια. 
Η ποσότητα των φακέλων που παραλαμβάνεται είανι ακριβώς αυτή που έχει καταχωρηθεί στην παραγγελία. 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.

Δικαίωμα επιστροφής

Αν και είμαστε σίγουροι πως η ποιότητα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, πρέπει να σημειωθεί ότι στα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, με τις επιλογές και τα στοιχεία ενός πελάτη, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. 
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας κατόπιν αποστολής του αρχικού προσχεδίου, υπάρχει χρέωση 15€ για την δημιουργία της μακέτας. Σε περίπτωση που έχουν προηγηθεί περισσότερες από 3 αλλαγές στην μακέτα σας πριν την ακύρωση της παραγγελλίας, η χρέωση διαμορφώνεται στα 20€. Τα υπόλοιπα χρήματα επιστρέφονται στον λογαριασμό σας.


Πρόσθετα Προϊόντα

Σας ενημερώνουμε ότι τα πρόσθετα προϊόντα (menu, ευχαριστήριες κάρτες, σουπλά, ετικέτες κρασιού, ετικέτες νερού κλπ) παραγγέλνονται μόνο σε συνδυασμό με κάποιο/α από τα προσκλητήριά μας. Παραγγελίες που αφορούν αποκλειστικά παρελκόμενα προϊόντα δεν θα γίνονται δεκτές, θα επιστρέφεται το ανάλογο ποσό και θα ακυρώνονται.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε ποσότητα μεγαλύτερη των 150 τεμάχιων για κάποιο επιπρόσθετο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφορές

Δωρεάν μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 300€. Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν αποστολές εντός Ελλάδας. Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές ισχύουν οι εκάστοτες χρεώσεις.